Gasztroirodalmi bulit tart a Nyitott Műhely | Mit csinál Ede a levesben?

Posted on 2011. december 8. csütörtök Szerző:

0


Nem mindennapi könyves-kulináris eseményre várja az érdeklődőket december 16-án, pénteken a Nyitott Műhely. A színvonalas rendezvényeiről ismert Műhely és a magyar gasztrokriminológia szakértői rendhagyó könyvnépszerűsítésre hívják azokat az ínyenceket, aki szeretnék megtalálni Edét a levesben. Evégett gasztroirodalmi bulit rendeznek Ede a műhelyben címmel.

Cserna-Szabó és Fehér a levessel (A fotó a Gundel étterem konyháján készült)

Cserna-Szabó és Fehér a levessel (A fotó a Gundel étterem konyháján készült)

A fél hétkor kezdődő eseményen egy kevéske literatúra után rátérnek a lényegre – írja a meghívót jegyző Finta László. A szintén nem hétköznapi szakácskönyv két szerzője, Cserna-Szabó András és Fehér Béla előadásában »faszulyos hajdú« fantázianevű produkció születik, mely erre a névre NEM hallgat. (És persze bor is lesz…) Egy tál étel és egy pohár szekszárdi vörös by Takler önköltségi áron 500 forintba kerül majd, bocs. Érdemes bejelentkezni…

Cserna-Szabó András - Fehér Béla: Ede a levesben - GasztrokrimikA dedikáltatni szándékozók idejében érkezzenek, a hónuk alatt az Ede a levesben kötettel – mert a szerzők a buli közben rábírhatók, hogy dedikálják alkotásukat –, s ezt letudva adják át magukat és ízlelőbimbóikat az élvezeteknek.

Mindenkit szeretettel vár Finta Laci házigazda meg a szerzők, Cserna-Szabó András és Fehér Béla.

Helyszín: Nyitott Műhely, 1123 Budapest, Ráth György utca 4.

Időpont: 2011., december 16., péntek, 18:30