Rólunk

Az Olvassbele.com internetes kulturális portál (internetes sajtótermék) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál IO 20708-4/2011 nyt. számon van bejegyezve.

olvassbele.comA zsúfolt sajtópiacra 2010-ben azzal a céllal toppantunk be, hogy biztosan van igény valami másra az egyszer használatos könyvek, filmek, zenék, színi előadások, események világán túl is. Nagyzolás lenne azt mondani, hogy kincskeresők vagyunk. De tudjuk, az ipari méretű áradatban elsikkadnak valódi értékek. Hívjuk fel rájuk a figyelmet. Ezek voltak az Olvassbele alapítójának, Boros Ágotának a szerkesztési elvei. Halála után most ezt a szemléletet visszük tovább.

Nem követjük a gyorsan változó trendeket, fütyülünk a celebvilágra. Fogyasztók vagyunk, könyv- és zenerajongók, szeretünk mindenféle megnéznivalót. Saját ízlésünk szerint válogatunk, szemezgetünk, és ha véleményt írunk, mindig hitelességre törekszünk.

Politikai irányzat, vallási felekezet felé nem köteleztük el magunkat. Önként írunk, tevékenységünkért nem várunk ellenszolgáltatást.

2 Responses “Rólunk” →

 1. olvassbele.com

  2012. január 3. kedd

  Kedves Andrea! Az Impresszumban is megtalálható e-mail címünkön lehet velünk kapcsolatba lépni: olvassbele[kukac]gmail[pont]com

  Kedvelés

  Válasz
 2. Hogyan lehet önökhöz bármit eljuttatni? Korábban volt itt a honlapon egy e-mail cím, most nem találom. A facebook – on sem lehet üzenetet küldeni Önöknek. Szeretnék megosztani Önökkel egy filmes hírt, de nem látom, hogy hogyan tehetném ezt meg.
  Üdvözlettel: F. Andrea

  Kedvelés

  Válasz

ITT VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: