Érzéki revü-cirkusz | »Ooh La La« a Margitszigeten

Posted on 2015. július 16. csütörtök Szerző:

0


249 oohlala5-ÁLLÓ-220Xénia |

Július 30-án mutatják be – és további két estén látható – a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciójának számító Ooh La La című revü-cirkuszt. Színre állítója a magyar szár­ma­zású rendező-producer, Steve Bor. A részben magyar közreműködőkkel megvalósuló nemzetközi produkció első alkalommal látható Budapesten. A 22 órakor kezdődő éjszakai show-t kizárólag 16 éven felülieknek ajánlják.

Az Ooh La La című színpadi show a legmenőbb párizsi mulatók érzéki világába kalauzolja a nézőket. A Margitszigeti Nagyszínpad adottságaihoz illeszkedő látványos varieté-előadásban kitűnő táncosok, világhírű cirkuszi előadók és artisták lépnek színre, valamint egy nagyszerű énekesnő. Pazar jelmezek, lélegzetelállító mutatványok, szenzációs zenék, parádés kánkán, szép lányok és egy sármos konferanszié-színész – ők hozzák a város legkülönlegesebb éjszakai programját július 30-án, 31-én és augusztus 1-jén.

Steve Bor, a revü-cirkusz rendezője magyar cirkuszi család sarja, zsonglőrként maga is beutazta a világot. 1986 óta készít nemzetközi sikerű produkciókat.

A budapesti produkció műsorvezetője Kolovratnik Krisztián, közreműködik a Crazy Rouge tánckar, a Britain’s Got Talent tehetségkutató 2014. évi felfedezettje. Az előadás koncepcióját Steve és Kim Bor fogalmazta meg, a magyar szöveget Zöldi Gergely írta, a táncokat Valentina Bor tanította be, a show látványtervezője és rendezője Steve Bor.

További információ és online jegyvásárlás