photovancso-maraton | 4K minőségű slideshow

Posted on 2014. április 21. hétfő Szerző:

0


Vancsó Zoltán

Vancsó Zoltán

EE |

Vancsó Zoltán fotográfus vetítéssorozata kü­lön­leges fotókiállítás, olyan esemény, amilyen eddig még nem valósult meg Magyar­orszá­gon a foto­gráfia 175 éves történelmében. A képeiből készí­tett slide­show-k különleges hangulatú filmekké válnak a moziban, a nézők Ultra HD minőségben láthatják a műveket. A 4K-slide­show keretében négy művet nézhet végig a kö­zönség.

15:00 VANCSÓ!LIVE – Főszerepben: A fekete-fehér

»Ha jó fotós akarsz lenni, többet ér egy jógabérlet, mint egy drága fényképezőgép« – A kezdeti próbálkozásoktól az érett művekig, élő előadással, több HD-minőségű slideshow-val. (80 perc)

16:30 VANCSÓ!LIVE 2.0 – A színektől a bemozdulásig

Két fotóalbum, egy világhírű filozófus, egy díjnyertes kortárs író, valamint utazás a világ nagyvárosaitól a magyar erdők misztikus világáig, élő előadásban, két 30 perces HD-minőségű slideshow-val. (80 perc)

Ízelítő Vancsó Zoltán műveiből

18:00 Vancsó Zoltán – Tius: Álomvölgy – Az üresség felfedezése (fotófilm)

A 2012-ben bemutatott, egész estés, rendhagyó slideshow újravágott, széles vászonra szabott ősbemutatója, amely Magyarországon az első 4K-s slideshow vetítés. (70 perc)

19:30 és 21:00 Vancsó-World – The Peter Gabriel slideshow

A fotográfus tisztelgése a május 6-án Budapesten koncertező zenész előtt. Peter Gabriel népszerű slágerei mellett, kevésbé ismert művei, filmzenéi lesznek kísérői a 20 évnyi fotós életmű keresztmetszetét bemutató filmnek. 4K (Ultra HD) felbontású ősbemutató! (70 perc)

Az egyes előadások külön-külön is látogathatók. A 15:00 és 16:30-as vetítésekre érkező első 50 néző fotóalbumot kap ajándékba. Ezen felül minden jegy ára teljes egészében levásárolható a helyszínen, ha valaki a következő fotóalbumokat szeretné magáénak tudni: Állófilmek, Szándéktalan fény, Nemlét és örökkévalóság között.

EuroCenter Mozi (1039 Budapest, Bécsi út 154.)
2014. április 25. (péntek, 15:00)

Ízelítő Vancsó Zoltán műveiből