Hosszabbítás | Május 20-ig látogatható a Sajtófotó kiállítás

Posted on 2012. május 7. hétfő Szerző:

0


A jelentős érdeklődésre tekintettel tovább látogatható a Magyar Nemzeti Múzeumban a XXX. Magyar Sajtófotó Kiállítás és a Harminc év képekben című kísérő kiállítás.

Földi Imre: Szolgálunk és félünk (2008)

Földi Imre: Szolgálunk és félünk (2008)

A Magyarországon egyedülálló kiállítássorozat idei jubileumi rendezvénye iránt – főként a hétvégeken – óriási az érdeklődés. Így azoknak, akik eddig nem láttak, még két hét áll a rendelkezésükre, hogy megnézhessék az elmúlt év legmegrázóbb pillanatait, természeti csodáit, drámai, örömteli, mulatságos élethelyzeteit, kivételes művészeti és sportteljesítményeit.

A Harminc év képekben kísérő kiállításon pedig – ahol az elmúlt három évtized legjobb sajtófotóiból készült válogatás látható – időutazáson vehetnek részt. A képek beszédesek, a távlatokból visszatekintve átértékelődnek, fajsúlyosabbakká válnak, szembesítésre ösztönöznek.

Jó hír: május 18-án, a Múzeumok Világnapján, valamint május 19-én és 20-án, a Múzeumok Majálisán a harmincéves évfordulóra tekintettel, a belépőjegyek 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Pontos jegyárak a Magyar Nemzeti Múzeum honlapján olvashatók.