Mario Reading: Nostradamus próféciái

Posted on 2011. december 15. csütörtök Szerző:

0


Nostradamus próféciái - címlapNostradamus pontosan 1000 próféciát írt. De csak 942 maradt fönn.

Mi történt az elveszett versekkel? Milyen titkokról szólnak? Vége lesz-e az általunk ismert világnak?Ezt a rejtélyt két ember is szeretné megfejteni.

Adam Sabir író, aki karrierjének újbóli fellendülését reméli tőle, és a fanatikus Anchor Bale, aki annak az évszázadok óta létező titkos társaságnak a tagja, amely fölesküdött, hogy támogatni fogja a Nostradamus által megjövendölt Három Antikrisztust Napóleont, Adolf Hitlert és a hamarosan megérkező harmadikat. Nyomozása közben Sabir elmerül a franciaországi cigányok zárt és ősi hiedelmekkel fűszerezett világában, de Bale így is a nyomára akad. Megkezdődik a hajtóvadászat a mediterrán világ zarándokútjai mentén. A Nostradamus próféciái fordulatos történelmi krimi, mely a Dan Brown- és Robert Ludlum-rajongóknak is egészen újat mutat.

Mario Reading sokoldalú író, realista és fantasztikus regények szerzője, mindemellett a Nostradamus-próféciák nemzetközileg is elismert kutatója. Nostradamus (1503-1566) franciaországi zsidó családból származó híres pestisdoktor és jós, aki ezer darab rímes négysoros versben foglalta össze jövendöléseit. Az ezerből azonban csak kilencszáznegyvenkettő maradt fönn. Ötvennyolc vers elveszett, s mind a mai napig homály fedi hollétüket.

Eredeti cím: The Nostradamus Prophecies

Fordította: Kállai Tibor

Bővebben a könyvről: Mikor lesz már végre világvége?

Olvass bele: Részlet a könyvből

Partvonal Kiadó, 2011

ISBN: 9789639910751