Hajdú Balázs: Meztelen masszázs Ottóval (részlet)

Posted on 2021. július 29. csütörtök Szerző:

0


Meztelen masszázs Ottóval

– Jó napot kívánok!
– Jó napot!
– Én egy masszázst szeretnék.
– Rendben.
– Úgy el is vagyok fáradva. Nem is voltam még ilyen helyen. A gyerekek az apjuknál. Kint esik. Reggel nem kell korán keljek. Anyukám kórházban. A csekkek pedig megvárnak, nem igaz?
– Értem. Milyen legyen a masszázs?
– Hogyhogy milyen?
– Melyik fajta masszázsunkat kéri?
– Legyen akkor… a 45 perces. Annyi bőven elég. Iskolában tanítok felsősöket, ott hosszúnak szokott tűnni ennyi idő.
– Nem azt kérdeztem, hogy mennyi ideig tartson. Hanem hogy melyik variációjú legyen. A típusát.
– Ööö. Inkább ez az erőteljesebb. Mehet bátran.
– Nem nézte meg honlapunkat otthon tájékozódásképp, mielőtt elindult hozzánk?
– Kikapcsolták a netet. Sajnos nem fizettem be időben. Jött is egy hét múlva a felszólítás, azt meg teljesen elfelejtettem. Amikor meg már utaltam volna, akkor meg már nem volt, így nem tudtam azóta sem. Postára a pandémia óta nem járok, azért nekem is van vesztenivalóm. Van egy csodálatos férjem, két gyönyörű szép gyerekem, és egy anyukám, aki jelenleg az intenzíven fekszik, rajta például szívmasszázst alkalmaztak, azt tudom.
– Felsorolom akkor, hogy mik közül lehet választani, és állítson meg annál, amelyik tetszik. Jó?
– Jó.
– Tehát. A szalonunkban van svéd masszázs, sportmasszázs, thai masszázs, arcmasszázs, lávaköves masszázs, érintésmentes masszázs, terápiás masszázs, kéz- és lábmasszázs, négykezes masszázs, kismama-masszázs, nagymama-masszázs, méregtelenítő masszázs, illóolajos masszázs, csokoládés masszázs, egzotikus masszázs, hangmasszázs, gyógymasszázs, anticellulit-masszázs, nyirokmasszázs, Hongkong-masszázs, King Kong-masszázs, Picsa-masszázs, Pacsi-masszázs, Balinéz masszázs, törökméz-masszázs, és meztelen masszázs Ottóval.
– Állj!
– Nincs is többféle a kínálatunkban. Akkor a ruha nélküli dögönyözés lesz az ideális önnek? El kell mondjam, ebben az esetben megkülönböztetünk A és B verziót. Az első, hogy csak maguk vannak bent ketten az erre a célra kijelölt hangulatos Jóni-masszázs teremben. A másik lehetőség, hogy az úr felesége, Erzsébet is bent tartózkodik, biztosítva ezzel önt afelől, hogy semmilyen kellemetlenség nem éri.
– Nem azért mondtam az állj-t, csak elkalandoztam. Nem figyeltem úgy a felétől. Addig tudom, hogy nem volt benne olyan, amivel maximálisan szimpatizálnék.
– A meztelen masszázs még megvolt?
– Igen.
– Csokoládés?
– Meg.
– Hongkong?
– Az is. Mindegy, lehet, hogy mégis tudtam figyelni, de egy se keltette fel különösebben a figyelmemet, vagyis hát de, mégiscsak ez a meztelen masszázs a legvégén.
– Gondolom, úgy, hogy bent van az úr felesége is, ugye?
– Nézze el nekem, kérem, de nem szeretném, ha Erzsébet is bent tartózkodna. Nekem férjem van. Aki szeret, és én is viszontszeretem. Úgy gondolom, ami kettőnkkel történik ott bent, az nem tartozik másra.
– Rendben. Akkor ez egy meztelen masszázs Ottóval, de Erzsébet nélkül, egy órára, külön teremben. Most vagyunk 25 ezernél. Bónuszként esetleg kéri, hogy Ottó is meztelen legyen?
– Hogy hogy mondja?
– Mármint ezt úgy kell értelmezni, hogy már az elején is gúnya nélkül megy be magához, és a végén is anélkül jön majd ki. Ruhát nem is fognak majd látni, maximum rajtam, ha még itt leszek akkor.
– Ezen most egy kicsit meglepődtem. Tudja, én vasárnaponként templomba járok, és együtt énekelek az oltár előtt a pappal. Nem ismerem ezt az urat, de nem igazán szeretném, ha látná a testem. Azt még a férjem se látta.
– Komolyan? Egyszer sem?
– Nem tartozik rá, és különben sincs rajta semmi látnivaló.
– Értem. Bár a lényeg nem is az lenne, hanem, tudja, a csakrák és a különböző energiaáramlatok. Ha valahol blokk van önnél, sajnos ruhán keresztül kisebb az esély, hogy megnyílik ez a csakra.
– Jó, de én csak egy masszázst szeretnék. Nem kell annál se több, se kevesebb. Egy sima svéd masszázs, közepes erősséggel.
– Rendben. De ugye tudja, hogy ezt is Ottó fogja csinálni?
– Nem tudtam, ám legyen.
– És meztelenül.
– Nem probléma, csak valahogy masszírozzon már meg valaki.
– Jól van. Akkor egy óra múlva kellene visszajönnie ezzel a kuponnal, vagy itt az öltöző, ott is megvárhatja.
– Ezek szerint Ottó most épp mást masszíroz?

Hajdú Balázs (Fotó: Dumaszínház)

– Nem. Ő bevásárolni van, tudja, nemrég indítottuk ezt a vállalkozást, és még alig van vendég, így nem tud mindig itt lenni.
– Értem. Persze, világos. Ottó esetleg házhoz is tudna jönni?
– Megoldható.
– Az nagyon szuper lenne!
– Akkor otthonában szeretné a masszázst?
– Nem, csak most már annyi időm elment itt a tököléssel, hogy nekem is igazán bevásárolhatna, ha már úgyis ott van. Jöhet meztelenül.
– Értem. Felírtam erre a cetlire a telefonszámát, ezen tudja őt keresni.
– Köszönöm, hívni fogom!

Hajdú Balázs: Meztelen masszázs Ottóval
Corvina Kiadó, Budapest, 2021
176 oldal, teljes bolti ár 2290 Ft