Minél előbb, annál jobb | Last minute jelentkezés a Bálint György-be

Posted on 2013. június 26. szerda Szerző:

0


bálint-györgy-iskola-logoAz iskolákat a tanári kar és végzett hallgatóinak az életpályája minősíti. Ezért adjuk közre a MUOSZ Bálint György Újságíró Iskolájának felhívását.

Azokat várja a MÚOSZ Bálint György Újságíró Iskola, akiket érdekel, vonz, csábít az újságíró pálya, a fotóriporter vagy a laptervező, kiadványszerkesztő szakma. Akik a tankönyv mellett ülve, vagy a katedrán is a számítógépről és szenzációkról álmodoznak, képernyőre vagy a kamera mögé készülnek, de legfőképpen azt szeretnék tudni, arról szeretnének szóban, képben számot adni, milyen ez a világ, amiben élünk. Akik hisznek abban, hogy akárki akármit mond, bármennyire túlzsúfolt ez a pálya, a tehetség kiharcolja a lehetőségeket.
Az oktatás szombatonként 10-17 óráig tartják, esetenként péntek délután.

Magas szintű szakmai-technikai tudás, kiscsoportos oktatás
A webes foglalkozások (Photoshop, Illustrator, InDesign) helyszíne a Fontoló Stúdió. Az elméleti ismereteket rangos egyetemi tanárok, a gyakorlati képzést (írás, fotózás, kamerahasználat, vágás stb.) a szakma elismert munkatársai, a pályán rangot szerzett mesterek oktatják.

Gyakorlat, munkalehetőség
Az iskola vezetői egyéni konzultációval segítenek a kapcsolatépítésben, szerkesztőségi gya­kor­latban, a továbblépésben.

A Magyar Újságírók Szövetségének székháza

A Magyar Újságírók Szövetségének székháza

OKJ-s szakmai bizonyítvány
A MÚOSZ Bálint György Akadémia augusztus végén induló szaktanfolyamain még a korábbi, kedvezőbb feltételekkel, viszonylag alacsonyabb áron, rövidebb idő alatt lehet államilag elismert OKJ-s szakmai bizonyítványt szerezni.

Médiatábor
A felvett hallgatók – a tervek szerint – augusztus 27-én a MÚOSZ reprezentatív tihanyi üdülőjében négy napos média táborázáson vesznek részt és itt nyitják meg hivatalosan a tanévet.

Tandíj
A hallgatók által fizetendő tandíj mértéke egyénenként eltérő, hiszen – hagyományainak megfelelően – a MUOSZ különböző kedvezményeket ad. Aki a június 29-i előfelvételire jelentkezik, 10% tandíjkedvezményt kap.

Bővebb tájékoztatás: a MUOSZ oldalán, illetve
Árkus Éva tanulmányi vezetőnél [(+36-1) 342-4703, (+36-30) 225-7361], arkus@muosz.hu

Posted in: HÍREK