Megszólal az Olvass bele! | Első műsorunk a Fúzió Rádióban április 24-én

Posted on 2012. április 21. szombat Szerző:

0


Kultúrakirakatunk műsorkészítésre kapott lehetőséget a Fúzió Rádiótól, melyre örömmel vállalkoztunk.

A várhatóan kedden délelőttönként jelentkező élő adásban természetesen elsősorban könyvekkel foglalkozunk majd, főként „könyvfogyasztói” szempontból. Emellett helyet kapnak műsorunkban a legkülönfélébb zenék is – illeszkedve a Rádió színvonalas kínálatába.

»A Fúzió Rádió közösségi alkotás, egy sokarcú stáb szellemi terméke, a legkülönbözőbb zenei áramlatok és világnézetek fúziója, amelyek békés egymás mellett élése egy szerethető, lakóit kölcsönösen gazdagító világot modellez« – így mutatkozik be a Rádió saját honlapján.

A Rádió Budapest XI. kerületében és annak 5-6 km sugarú környezetében fogható, az FM 93,5 MHz-en, illetve on-line a honlapon keresztül több lehetőség is nyílik az élő adás hallgatására. A műsorok egy héten keresztül még elérhetők az archívumban.

Az Olvass bele műsorban lapunk szerkesztői beszélgetnek majd könyvekről, olvasnak fel részletet, ajánlanak olvasnivalót a hallgatóknak. Hogy régi és új olvasóink is részesei lehessenek az programnak, interaktívak is leszünk! Az adás ideje alatt lehetőség van üzenetet küldeni nekünk a Facebook-oldalunkra, a gondolatokra, kérdésekre igyekszünk majd reagálni.

Hangoljatok ránk április 24-én, kedden, délelőtt 11 órakor!

Posted in: Felhívások, HÍREK