Álmodjunk! | Építsd fel a pirézek álomországát!

Posted on 2016. február 22. hétfő Szerző:

0


Ez Vancouver!

Ez Vancouver!

Xénia |

A CanadaHun – Észak-Amerika legnagyobb szórakoztató portálja – a korábbi évekhez hasonlóan – pályázatot hirdet, melyen bárki részt vehet.

A pályázat témája: Építsd fel a pirézek álomországát!

Pirézia, tudjuk, nem létezik. Ám mégis jó lenne, ha lenne. Akinek valamilyen erős, akár meg is valósítható programja lenne e fiktív ország kormányzásáról, megírhatja, hogyan lehetne jobbá tenni a világot a benne élő emberek számára.

A majdani Pirézia várja az önjelölt kormányfők programját. Az önként vállalt titulus felelősséggel is jár, mert egy társadalom megszervezéséhez, jó és olajozott működéséhez sok minden szükséges: ésszerűség, gyakorlatiasság, átlátható társadalom, az abban élő állampolgárok érdekeit védő és nem sértő törvények, jogszabályok.

A téma teljesen szabadon választható. A pályázó írhat minden vagy bármelyik témáról – társadalmi, gazdasági, politikai, kulturális környezet –, de mindenképpen arról kell szólnia, hogyan születhet élhető világ a piréz lakosoknak.

Ez a Moraine-tó!

Ez a Moraine-tó!

Elképzeléseidet közvetlenül a canadahun.com oldalra tudod feltenni (válasz küldéséhez lépj be vagy regisztrálj), 3-4 gépelt oldalnál nem nagyobb terjedelemben, nem csatolt formában, közvetlenül beírva vagy bemásolva. Mindenki csak egy munkával pályázhat.

A helyezésekről a regisztrált tagok szavaznak a pályamű alatt található tetszik gomb megnyomásával. Leadási határidő:

Ez Toronto!

Ez Toronto!

2016. november 1.
(0:00 óra, kanadai idő szerint)

A pályázat első három helyezettje jutalomban is részesül.

Feltételek, határidők és nyeremények
a www.canadahun.com oldalon

Kapcsolat: informacio@canadahun.com.

Gyere és álmodozz velünk,
találjuk ki az álomországot, Piréziát!

 

 

 

 

 

Posted in: Felhívások, HÍREK