Kulturális újságírás, kreatív kommunikáció | Új tanfolyam a MÚOSz-ban

Posted on 2014. május 6. kedd Szerző:

0


Kozár Alexandra

Kozár Alexandra

Miért egészen más a kulturális újságírás, mint az újságírás többi ága? Miért olyan szubjektív? Miért a legkreatívabb? Hogyan kap­csolódik össze a címben jelzett két tema­tika?

Kozár Alexandra Virág F. Éva-díjas újságíró speciális kurzust indít a Bálint György Akadémián. A képzést az újságíró iskola azoknak szánja, akik újságírók, kulturális újságírók vagy kulturális-művészeti területen működő sajtósok, pr-osok, kommunikációs menedzserek szeretnének lenni, esetleg már ezen a területen dolgoznak, és szeretnék sikeresebbé, egyé­nibbé tenni kommunikációjukat.

Kinek lehet még hasznos? Azoknak, akik hisznek a kultúra identitásformáló, közösség­szervező erejében és a pozitív kommunikációban. Azoknak, akik mű­vé­szekkel, írókkal, zenészekkel, színészekkel, opera­énekesekkel, filmesekkel stb. szeretnének találkozni, vagy velük dolgoznak.

Az újságíró szövetség és az akadémia a legtehetségesebb hallgatók – a képzés során születő – munkáinak megjelenési lehetőséget teremt.

A kurzus vezetője, Kozár Alexandra 14 éve kulturális újságíró, számos rangos sajtó­szakmai díj birtokosa. A Népszava hétvégi kulturális mellékletének egykori szerkesztője. Több rangos külföldi rádió (RFI, BBC, Europe Radio Nantes) korábbi tudósítója, jelenleg a Magyar Narancs, a Népszabadság, a Nők Lapja, a Színház, a Gramofon, a Premier és további kulturális lapok szerzője.

Tervezett kezdés: 2014. május
Foglalkozások ideje: 6 alkalom, keddenként 17–19.30
Helyszín: Sajtóház (1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/a)
A képzés teljes költsége: 30.000 Ft + áfa

Bővebb információ

a tematikával kapcsolatban:
Kozár Alexandra, a stúdió vezetője
kozara@beltav.hu

tanulmányi kérdésekkel, befizetéssel kapcsolatban:
Árkus Éva, a MÚOSz oktatási referense
Telefon: (1) 478-9040  (központi szám)

Jelentkezés néhány soros bemutatkozó levélben az arkuseva@gmail.com  vagy akademia@muosz.hu e-mail címen

Posted in: HÍREK