Személyesen neked szól | Az igazi könyv dedikált!

Posted on 2012. december 14. péntek Szerző:

0


(Xénia)

Már csak néhány nap választ el az utolsó adventi gyertya meggyújtásától és az ajándékok becsomagolásától. Kétszer meg kell gondolnod, mire költöd az ajándékokra szánt keret utolsó részét, mégis személyes és maradandó ajándékot szeretnél a fa alá tenni. A Libri Pop-Up boltjában karácsony előtt még utoljára dedikálnak a kiadói csoport sztárszerzői.

photo2-550

A Libri Kiadó hihetetlen kedvezményekkel és személyre szabott, dedikált könyvújdonságokkal várja az olvasni és ajándékozni szeretőket a West End utcaszintjén megnyílt pop-up boltjában. A kiadók két este, december 20-án és 21-én este 9-től 11-ig pedig további meglepetéseket is szereznek a betévedőknek.

Mikor a legjobb ajándék egy dedikált könyv?
Ha segíteni szeretnél a legjobb barátnődnek, hogyan legyen igazán nő, adj neki egy harminc napos programot Ördög Nóra és Törköly Erika aláírásával, amiből kiderül, hogyan »készülnek« a valódi angyalok.
Ha unod már, hogy a párod unatkozik, lepd meg 2012 legizgalmasabb titkosszolgálatos-összeesküvéses történelmi regényével, Tarjányi Péter és Dosek Rita aláírásával együtt!
És ha a szeretteid kizárólag olyan könyvet hajlandóak a kezükbe venni, ami valóban nekik szól…

Norfolk_JohnSaturnall-lakomaja-borMikor a legjobb ajándék egy könyv?
Ha szeretnél egy igazán szép, karácsonyi könyvet valakinek, aki rajong a szépirodalomért. Neki ajándékozhatod a világhírű angol író, Lawrence Norfolk legújabb, magyar nyelven megjelent könyvét, a John Saturnall lakomáját, ez is kedvezménnyel kapható most.

Ha beszélnél szerelemről, családról, gyereknevelésről, vagy csak szeretnél egy nyugodt órát, mikor a másik egy könyvbe burkolózik.

Ha mesélnél a gyereknek olyasmiről, ami őt is érdekli, de kicsit fáradt vagy újabb és újabb történeteket kitalálni.

És mikor lenne legjobb ajándék valami innen, ami nem könyv?
Ha már csak a sötétet szeretnéd, hogy diafilmet vetíthess neki.

*

Földes_ErőssZsolt-borA Pop-Up Libri bolt színes programokkal, dedikálásokkal és 20–80 százalékkal olcsóbb könyvekkel vár (West End, utcaszint, Széchenyi sétány 23.) január 15-ig.

Programok:

December 14. péntek 16.00 – Igazi angyalok napja | Ördög Nóra és Törköly Erika dedikálja az Angyalműhely című könyvet – Idén utoljára találkozhatsz Ördög Nórával személyesen!

December 15. szombat 17.30 – A kitartás napja | Erőss Zsolt dedikálja új albumát és a róla szóló életrajzi könyvet.

December 17. hétfő 18.30 – Csábíts és csábulj el! | Liptai Claudia és Almási Kitti dedikál és ad hasznos tippeket, hogyan lehetsz veszélyesen csábító.

December 18. kedd 17.00 – Vallomások napja | Szabó Győző dedikálja Toxikoma című sikerkönyvét.

palyabea_altatok-borDecember 18. kedd 18.00 – Palya Bea dedikálja Altatok című dalos mesekönyvét.

RadosV_Bánatalmazó-borDecember 18. kedd 19.00 – Rados Virág dedikálja a Bipolárist és új könyvét, a Bántalmazó házasságot, Sándor Anikó pedig új kötetét Az ajándékot és persze a korábbiakat is (Pillangó a vállamon, A Buenos Aires-i kaland, El Camino – Az út, ami hazavisz)..

December 20. csütörtök 18.00 – Színfalak mögött | R. Kárpáti Péter dedikál.